Felfújható ugrálóvár a gyerekek örömére

Nem akarsz rengeteg pénzt áldozni drága táborokra, hosszas utazásokra? Nem tudod, hogyan oldd meg gyermeked szabadidejének hasznos eltöltését? Nincs rá szükség, hogy törd a fejed!

A megoldás: felfújható légvár, ugrálóvár, vízicsúszda….ez mind szerepel a lehetőségek között.

Ezek a színes, hangulatos játékok örömet visznek a hétköznapokba. Hiszen ki ne venné szívesen, ha kertje gyermekkacajtól hangos? Felnőtt, gyerek egyaránt jól érezheti magát. Talán még mi felnőttek is kedvet kapunk egy kis bolondozáshoz! Miért ne?

A választék óriási, minden igényt kielégítő! Mindenki talál érdeklődésének és pénztárcájának megfelelő megoldást. Ez benne a nagyszerű!

A nagy légvárak mind bel-mind kültéren remekül használhatóak. Találhatók benne alagutak, csúszdák, kosárpalánk valamint célba dobási lehetőség. Ezek mind hozzájárulnak gyermeked mozgás koordinációjának fejlődéséhez. Egyszerre akár hat gyermek is használhatja. Ráadásul összeszerelése néhány perc alatt megoldható.

Gyermeked szereti a kihívásokat? Akkor neki a Kastélyos akadálypálya a jó megoldás. Ez a nagyszerű újdonság kihívásokkal teli. Akár versenyezhetnek is rajta, hiszen minden akadályból és csúszdából kettő van. Ráadásul akár a szabadban akár a lakásban remekül használható. Ha pedig elutazna a család az sem gond, hiszen ugrálóvárak , légvárak praktikusan szállíthatóak  és bárhol felállíthatóak.

A mini légvárak azoknak a családoknak praktikusak, ahol kevesebb a hely akár a kertben  akár a lakásban. Hiszen ez nem lehet kizáró oka annak, hogy a család szeme fénye jól érezze magát!

Jön a jó idő, a hőség. Akkor vízicsúszda! Akár a Csobbanós kalandpark akár a Cápás csúszda jó megoldás. És máris jöhet a vizes buli! Egyenesen a cápa szájából fröccsen a víz az éppen csúszó kisgyerekre. Ráadásul vízágyúval is lőhetnek egymásra vagy éppen célba dobhatnak. Ami  még nagyszerű? Ez a játék szárazon is használható.

A Házikós légvár minden gyerek kedvence. Ez a bájos, tüneményes ugráló egyszerűen lenyűgöző! Saját otthonra lelhetnek benne a kis lurkól. Hiszen ki ne szeretett volna annak idején egy kuckót , ami csak az övé. Ráadásként egy árnyékoló is tartozik a légvárhoz.

A Repülős légvár, minden kisfiú álma! A 3D-s mintával ellátott légvár egyenesen lenyűgöző! Nincs az az apuka , aki kedvet ne kapna egy kis bolondozáshoz, ha meglátja ez a játékot. A benne található labdatenger extra élményt nyújt a gyerekeknek.

Sikerült választanod? Felfújható ugrálóvár, légvár, vízicsúszda…a választék óriási.   Ne feledd, a játékok bel-és kültéren is használhatók!

A játékokhoz minden gyermeknek és a szüleiknek is jó szórakozást kívánunk!