Saját aquapark a kertben – vízicsúszdás játékok

Közeleg a nyár és nincs ötleted gyermeked lefoglalására? Szeretnéd ha jól érezné magát, de mégis szem előtt lenne? Íme a megoldás! Sokszínű kínálat: ugrálóvár, légvár, vízicsúszda.

Könnyed szórakozást biztosítanak a szabadidő tartalmas eltöltésére az ugrálóvárak, légvárak.  Melyik kis lurkó ne örülne ha saját aquaparkja lenne? A színes, vidám, szórakoztató vízicsúszda hosszú időre leköti a gyermekek érdeklődését és figyelmét. Vendégül láthatja kis barátait, hiszen a játék együtt nagyobb öröm. Önfeledt kikapcsolódást nyújt, teljesen biztonságos körülmények között.

Felállítása csupán 1-2 percet vesz igénybe. És máris kész a saját strand! Nincs fárasztó utazás, sorban állás, hely keresgélés. Ráadásul három különböző méretben megtalálható : mini, közepes illetve nagy. Gyermekedet folyamatosan szemmel tarthatod, miközben ő felhőtlenül jól érzi magát. Kell ennél több? Hiszen minden szülő számára gyermeke a legfontosabb.

Gondolsz a kissé hűvösebb napokra is? Arra is van megoldás! Ugrálóvárak, légvárak sokasága áll rendelkezésre .. Csak választani kell!  Hát nem nagyszerű? Ezek a színes, rendkívüli formavilággal rendelkező játékok egy mesevilágba repítik a gyerekeket. Fantáziájuk, képzeletük szárnyalni fog! Mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebb, legszórakoztatóbb megoldást. A választékban szerepel: lovagvár, kastély, dzsungel és állatfigurák sokasága. Hiszen a mozgás a gyerekek lételeme, amiből soha nem elég! Órákon keresztül játszhatnak úgy, hogy teljes biztonságban tudhatod őket.

Nos, nehéz a választás?  Vízicsúszda, ugrálóvár, légvár? Nehéz a döntés! Hiszen bármelyik jó választásnak tűnik. Masszívak, tartósak, színesek és szórakoztatóak. Ráadásul igen hamar felállíthatóak. Minden adva van a fantasztikus szabadidő eltöltéshez. Ne feledd, gyermeked mozgás közben fejlődik a legjobban! Koordinációs készsége, gondolkodása, kreatív fantáziája.

Irány a szabad levegő! Indul a játék! Arról nem is beszélve, hogy ezek az ízléses ugrálóvárak, légvárak és vízicsúszdák az udvar ékességévé válhatnak. Gyermeked nem akar majd egész nap a tévé előtt ücsörögni, telefont nyomkodni vagy számítógépes játékokat játszani. Minek, ha van ezektől sokkal jobb szórakozás! Ráadásul a barátokkal együtt teheti!