Az összes profi légvár színtartó, minitől az óriásig erős, minőségi anyagokból készül, a sérülékeny területeken négyszeres varrással, az ugrálófelületen hatszoros varrással és varrásvédővel ellátva, ezzel maximálisra növelve az ugrálóvárak élettartamát.

Folyamatosan bővülő kínálattal várjuk kedves meglévő- és új ügyfeleinket. A legelegánsabb várakat, felfújható csúszdákat és akadályokat kínáljuk Önöknek. Nézzen körül termékkatalógusunkban, ahol több száz termék közül választhat, melyek akár azonnal rendelkezésére állnak!

Nem kell hónapokat várnia, azonnal elkezdheti bérbe adni, illetve használni azokat! .

Profi ugrálóvár

Ugrálóvárak

Az egészen mini, XS méretű ugrálóváraktól kezdve az óriás méretű légvárakig minden megtalálható kínálatunkban. A sokféle színben és designban kialakított légvárak, típustól függően ugrálófelülettel, illetve csúszdával és akadályelemekkel is rendelkeznek. Biztosan talál az elképzelésének megfelelő játékot!

PROFI UGRÁLÓVÁRAK
Óriás csúszda

Óriás csúszdák

Minden nagyobb rendezvény színfoltja egy több méter magasról induló szuper nagy csúszda. Gyönyörű grafikával, akár 3D-s elemekkel díszítve messziről hívogató látványt nyújtanak.

ÓRIÁS CSÚSZDÁK

Akadálypályák

Csapatépítő céges rendezvények, főiskolai- vagy sportrendezvények alkalmával kihagyhatatlan élményelem! Számos méretben, kialakításban megtalálhatóak: igénytől függően már a 8 méteres kisebb akadálypályától egészen a 46,5 méter szuper hosszú akadálypályáig.

AKADÁLYPÁLYÁK
mászótorony felfújható

Versenyjátékaink

Örömmel mutatjuk be speciális és innovatív játékainkat. Ezek a játékok biztosan vonzzák a nagyközönséget, és kiváló szórakozást nyújtanak vendégeinek! Versenyjátékaink nagyszerűek a csapatépítő tevékenységekhez, a családi szórakozáshoz és mindenki garantáltan mosolyogni fog!

VERSENYJÁTÉKOK

PROFI LÉGVÁRAINK PROFI FELHASZNÁLÁSRA

Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérje személyre szabott ajánlatunkat