Ugrálóvár otthonra

Itt a jó idő, közeledik a nyári szünet, ezzel a gyermekek szabadideje jócskán megnő. Szünetelnek az óvodák, bezárnak az iskolák és a kisebb gyermekek mozgásigényének levezetéséről mi magunk gondoskodhatunk. Legjobb megoldás erre egy felfújható ugrálóvár

Szerencsés helyzetben vannak azok a családok, akik kertes házban laknak, esetleg egy kerti játszótérrel is rendelkeznek. A kicsinyek szabadon futkározhatnak, labdázhatnak, hintázhatnak a kertben, míg a szülők, nagyszülők a szükséges tennivalóikat ellátják. Felnőtt fejjel nem is értjük, hogy lehet, de bizony mégis megtörténik, hogy a kertbe pár hét múlva megérkezik egy sötét, mogorva szörnyecske, akit unalomnak hívnak.

Felfújható ugrálóvár

Szorgalmasan adjuk az ötleteket gyermekeinknek, hogy mit is játszhatnának, de úgy tűnik, bárhogy is igyekszünk, nem lehetünk elég kreatívak a tanácsokat illetően. A családi kupaktanács kénytelen összedugni a fejét és megoldást keresni a szünidő hátralévő részére. Nagy ötletnek bizonyul egy minden unalmat elűző és minden mozgáshiányt enyhítő ugrálóvár. Gyorsan kiköltözik a kertből a bús szörnyeteg és beköltözik helyette a sikongatás és a kacagás. Az unalomnál persze sokkal hangosabb lakó, mégis bennünket is mosolyra fakaszt, mert valahogy jobban szeretjük. A HAPPY HOP felfújható ugrálóvár egyes fajtái méretüknél fogva nagyon egyszerűen kezelhetőek, így hasznos és mobil elemei lesznek kertünknek. Nem kell otthon hagyni akkor sem, ha a telekre megyünk, hiszen minden csomagtartóban elfér, könnyen szállítható és könnyedén újra felállítható.

Vízicsúszdás játékok

A vízicsúszdás játékok igazán a nyári melegre készültek, minden túlzás nélkül megunhatatlanok. Sőt, a szülőknek is hamar megjön a kedvük a gyermekükkel közös játékra.Rövid időn belül kijelentjük majd, hogy a vízicsúszdás játékok beszerzését nem érdemes halogatni.

Vizes ugrálóváraink

-14%
ÚJ!
219,990Ft 189,990Ft
-23%

HappyHop ugrálóvárak

Happy Hop Vízipark/Mini Water Park

389,990Ft 299,990Ft
-10%
209,990Ft 189,990Ft
-9%
219,990Ft 199,990Ft
-5%
199,990Ft 189,990Ft
-13%
-18%
219,990Ft 179,990Ft

Szobai ugrálóvár

Eszünkbe jut az is, hogy az ugrálóvár idényjáték, mit teszünk vele, ha beköszönt az őszi/téli zordabb időjárás. Egy szobai ugrálóvár erre is tökéletes megoldást nyújthat.

Ugrálóvár árak

Bizonyára egy nagyobb költség jut az eszünkbe, ha ugrálóvár beszerzésén gondolkodunk. A mini ugrálóvár árak egyáltalán nem borsosak, érdemes körülnézni a HAPPY HOP ugrálóvárak kínálatában.