Kedves Olvasó!

Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra!

A happyhop.hu gyermekek számára kifejlesztett Happy Hop márkájú felfújható ugrálóvárakat kínál Magyarországon. A Happy Hop márka világszerte ismert és vezető helyet tölt be az ugrálóvárak és a felfújható vízi csúszdák körében. Bízunk benne, hogy a Happy Hop minőségi termékeiben örömüket lelik majd otthonukban.

happyhop

A happyhop.hu küldetése, hogy megfizethető áron, magas színvonalú légvárakat és felfújható vízi csúszdákat kínáljon. Azt szeretnénk, hogy a magyar családok is élvezhessék ezeket a termékeket, és biztonságban tudják gyermekeiket játék közben.

A happyhop.hu célja, hogy boldog és elégedett ügyfeleket szerezzen. Ezért gondoskodunk arról, hogy minőségi termékeket és ügyfélszolgálatot biztosítsunk. Célunk továbbra is, hogy az elsők között legyünk Magyarországon a családi ugrálóvárak forgalmazói között.

A happyhop.hu csapata nem csak munkavállalókból áll. Termékeinket jól ismerjük, mert mi is szülők vagyunk. Hisszük, hogy a gyerekek akkor boldogok és egészségesek, amikor aktív életet élnek. A Happy Hop felfújható vízi csúszdák és ugrálóvárak termékcsaládja órákra leköti és szórakoztatja a gyermekeit és barátait.

Légvárainkat kifejezetten könnyű otthon tárolni, felállítani és összeszedni.

Rendkívül tartósak, biztos lehet benne, hogy gyermeke sokáig élvezni fogja a választott légvárat az elkövetkező években. Nézzen szét termékeink között, ahol a kicsi, szobában elhelyezhető légváraktól kezdve a közepes- és nagy légvárakon át megtalálhatóak többfunkciós és vizes termékeink is.

A gyártóról

happyhop

A Swiftech Co Ltd. a Happy Hop márkanévvel ellátott felfújható termékek gyártója.
A fejlett gépgyártásban való tapasztalat és a kiterjedt piackutatás kombinációjaként a piacon a leginnovatívabb, vonzó és tartós ugrálóvárak, csúszdák, akadálypályák, többfunkciós játékok és vízi csúszdák széles skálája található a termékpalettán. Több mint 60 szabadalmaztatott termék.

Kiváló minőségű termékeink széles választékban kaphatóak: élénk színekkel, formákkal, méretekkel és funkciókkal. A következő jellemzőkből megtudhatjuk, miért olyan népszerűek a termékek:
1, Percek alatt felállítható szórakoztató játék beltéren vagy szabadban
2, Folyamatosan fújja az elektromos légbefúvó, így biztosítva a legjobb ugrásélményt
3, A kompakt kialakítás lehetővé teszi a kényelmes tárolást
4, Rengeteg örömöt hoz a születésnapi partikra, baráti összejövetelekre, vagy bármilyen más alkalmakkor.

A gyártórólAz elektromos légbefúvó által folyamatos befúvással üzemelő, otthoni használatra szánt felfújható játékok megfelelnek a szigorú nemzetközi szabványoknak, ideértve:
1. EN71, RoHS, GS, CE, EMC, BS az európai országok számára
2. 16CFR1600.3/16CFR1505, UL és ASTM Észak-Amerikában.
A több mint 800 képzett munkavállaló és a hatékony kutatási és fejlesztési részleg erős csapatával, valamint a TUV és ISO9001: 2008 minősített minőségirányítási rendszerrel, valamint az ICTI és a GSV gyári auditálásával minőségi és versenyképes árú termékek kerülnek ki a gyárból.